Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Bel Çevresi Yağlarından Kurtulmanın 5 Altın Kuralı

Bel Çevresi Yağlarından Kurtulmanın 5 Altın Kuralı

En tehlikeli #yağlanma, bel çevresindeki yağlanma. Zaman zaman biraz göbek iyidir diyenler olsa da, kalp sağlığınız ve metabolizma düzeniniz için bel çevresi yağlarından bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Nasıl göbek eritilir? 

İşte, bel çevresi yağlarından kurtulmanın 5 altın kuralı...

1. Sporsuz olmaz. 

Beslenme ve diyet gerekli olsa da, bir noktadan sonra vücudun aktif şekilde "yağ yakması" için fiziksel aktivite şart.Vücudunuz bir süre sonra uyguladığınız #diyete alışarak #kilo ve #yağ kaybını durdurur. Ancak etkili bir #spor programı sonuca ulaşmanızı sağlar.

2. Şeker tuzaklarına dikkat!

Şeker, sadece tatlılarda değil; meyve, abur cuburlar ve içeceklerde bizi bekleyen gizli bir tehlikedir. Özellikle sağlıklı olduğunu düşünerek tükettiğiniz meyve sularındaki şekeri, yazın hafif öğünler için tükettiğiniz meyveleri bir düşünün!

3. Öğünleri #dengeleyin. 

Uzun süreli açlıklar, bir sonraki öğünde yediklerinizin yağa dönüşme hızını arttırır. Yani kısaca, metabolizmanız bir daha uzun süre besinsiz kalacağı korkusuyla yağ depolama eğilimine girer. O nedenle uzun süre aç kalmayın.

4. Kendinizi kandırmayın. 

"Light ürünler" tüketiyorum", "Meyve yiyerek hafif besleniyorum", "Yürüyüş yaparak spor ihtiyacımı karşılıyorum." gibi bahanelerle kendinizi kandırmayın. Light ürünlerin içeriğini, meyvenin şekerini, sadece yürüyüşün yeterli olup olmadığını sorgulayın.

5. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin!

Neredeyse herkes #spor ve diyet konusunda bir fikre sahip. Başkalarından duyduklarınıza göre hareket etmek yerine, uzman eğitmen ve beslenme danışmanlarıyla ilerleyin.

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card