Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Cardio Antrenmanlarının Önemi

Cardio Antrenmanlarının Önemi

#Cardio antrenmanları, yağ ve #kalori yakmak için spor programınıza mutlaka eklemeniz gereken antrenmanlardır. #Cardio antrenmanlarınızdan en iyi sonucu almak için, inişli çıkışlı program uygulayabilirsiniz.

* Bu programda, #koşu bandında hız kademelerinde değişiklikler yaparak daha hızlı kalori yakımı amaçlanır.

* Antrenmanınızın başında ortalama hızda yapacağınız 5-6 dakikalık #yürüyüşün ardından 2-3 dakika hızlı koşmanız, ardından yeniden eski hızınıza dönerek bu şekilde setler halinde devam etmeniz önerilir.

* Antrenmanınızın başında, direkt olarak #hızlı başlamamanız, hızı kademeli olarak arttırarak yavaştan başlamanız, ısınmanız için önemli ve gereklidir.

* Ne kadar çok #vücut #geliştirme antrenmanı yaparsanız yapın, ya öncesini/sonrasını, ya da hafta içinde farklı bir günü mutlaka cardio antrenmanına ayırmanız önerilir.

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card