Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Crossfit Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Crossfit Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Son dönemlerde Türkiye'de popüler olmaya başlayan Crossfit, sınırlarını zorlamanı sağlayan güç, denge ve kondisyon sporudur. Eğer düzenli olarak, bir eğitmen eşliğinde crossfit yaparsanız, dayanıklılık, güç, esneklik, hız  ve elbette kondisyon kazanacaksınız. Ancak bu kolay olmayacağı gibi dikkat etmeniz gereken önemli maddeler de var. 


Öncelikle doğru teknikle yapılmayan hiçbir spor size fayda sağlamayacaktır. Crossfit ağırlıklarla çalışmanız gereken programlar içerir. Eğitmen bu noktada ağırlıkları nasıl tutmanız ve kaldırmanız gerektiğiyle ilgili önemli bilgilendirmeler yapacaktır. Kişinin boyu, kilosu ve vücut kas oranı gibi etmenler de göz önünde bulundurularak, tutuş, kaldırma ve ağırlıkların miktarı ayarlanabilir. O yüzden crossfit yapacaksanız dikkat etmeniz gereken en önemli madde, doğru teknik ile çalışmak olacaktır.

Crossfit sürekli kendi sınırlarını aşmaya çalıştığın, kendi gücünü zorladığın ve bu şekilde geliştiğin bir spor. Bu spora ilk  başlayan üyeler kendini olması gerektiğinden fazla zorlayabiliyor. Bu durum sakatlıklara, ciddi kas ağrılarına neden olabilir. Bu durumu engellemek için uzman bir eğitmenle çalışmalı ve sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sizi ne kadar zorlayacağını, seviyenize ve üyelik sırasında yapılan muayenelere göre belirleyebilirler. 
Her gün seni ciddi bir hızla geliştiren ve yalnızca tek bir bölgeye değil tüm vücut kaslarının gelişmesine odaklanan bu sporu yaparken diyetisyen desteği almalısın. İnternette okuyacağın sonsuz beslenme önerilerinin senin vücut yapına ya da beslenme alışkanlıklarına uugun olması çok mümkün değildir. Bu spor ile güç kazanıp, fitleşirken kendi metabolizmana ve vücut yağ/kas oranlarına, harcadığın efora uygun bir beslenme programını Plus Fitness Club diyetisyenlerinden alabilirsin. 

Son olarak gelişimini gördüğünde kendinle gurur duyacaksın! Plus Fitness'ın üye gelişim takip sisteminden neler başardığını online olarak takip edebilirsin. 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]
BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card