Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Nasıl Daha Etkili Antrenman Yapılır?

Nasıl Daha Etkili Antrenman Yapılır?

Mevcut #spor programınız dahilinde yaptığınız hareketler, belirli noktalara dikkat ederek daha etkili bir hale gelebilir.Özellikle #ağırlık antrenmanlarınızda; doğru ağırlığı seçmek kadar, hareketleri doğru yapmak da önemlidir.

Hareketleri doğru yapmanız; hem olası eklem ve #kas sorunlarını önlemeyi, hem de aynı hareketlerden daha etkili sonuç almayı sağlar.

- Başlamadan önce #ısınma hareketlerini unutmayın. Isınmamış bir vücuda hızlı şekilde yüklenmeniz; #sağlık sorunlarıyla birlikte çabuk yorulmanıza da neden olur.

- #Esneme hareketlerini ihmal etmeyin. Spor öncesi, özellikle de spor sonrası esneme hareketleriniz, kas çalışmalarınızın önemli tamamlayıcısıdır. Esneme hareketleri olmadan kas çalışmanızı tamamlamış olmayacağınızı hatırlayın.

- Çalıştığınız süre ve ağırlığın yanı sıra, ellerinizin ve eklemlerinizin duruşu da önemlidir. Bazı hareketlerde; elleriniz ve eklemlerinizin yanlış duruşu ciddi sağlık problemlerine ya da hareket için harcadığınız eforun boşa gitmesine yol açabilir.

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card