Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Eğlenerek Fit Kalmanın Formülü Zumba!

Eğlenerek Fit Kalmanın Formülü Zumba!

 

Son yıllarda popülaritesini gittikçe artıran Zumba, eğlenerek fit kalmayı isteyen birçok kişinin öncelikli tercihi haline gelmeye devam ediyor. Dansın sporla bir araya geldiği bu eğlenceli aktivitenin vücudumuza ve spor alışkanlıklarımıza etkili neler olabilir diye araştırdık, Zumba’nın farklı açılardan avantajlarını sizler için sıraladık;

 

  • Zumba, kalori yakmak için iyi bir araç. Fazla kilolardan kurtulmak için başladığınız spor programınızda, kalori yakımı için Zumba’yı tercih edebilirsiniz.
  • Zumba, duruş bozukluklarına iyi gelir. İçinde barındırdığı esneme, germe, jimnastik hareketlerinin yanı sıra müzik ve dansın koordinasyonunu gerektirdiğinden, vücudunuzun duruşunun düzelmesi ve disipline girmesinde fayda sağlar. 
  • Dans içerdiği için, sporla birlikte enerji, motivasyon ve dinamizmi beraberinde getirir. eğlenceli bir aktivite olduğundan sporu sevmenizi kolaylaştırır, bırakmak istemezsiniz. 
  • Grup aktivitesi olduğundan, takım halinde hareket etme becerinizi geliştirir, motivasyonunuz artarken sosyal açıdan da gelişir ve renklenirsiniz. 
  • Dans; aynı zamanda estetik bir aktivite olduğundan; özgüveniniz tazelenir, günden güne aldığınız olumlu sonuçlarla vücudunuzla barışır ve daha iyi hissedersiniz. 

 

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card