Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Haftada Kaç Gün Antrenman Yapmalıyım?

Haftada Kaç Gün Antrenman Yapmalıyım?

#Antrenmanlarınızı #eksik yapmanız durumunda hedeflerinize daha geç ulaşabilirsiniz. Ancak gereğinden fazla antrenman yapmak da zaman zaman sağlığınızın bozulmasından motivasyonunuzun olumsuz etkilenmesine kadar birçok şeye yol açabilir.

İşte #antrenman sıklığınızı belirlerken göz önünde bulundurmanız gereken noktalar;

- Vücudunuz; uyku sırasında kendini yeniler. Dolayısıyla ne kadar çalışırsanız çalışın, #kaslarınızın yenilenip geliştiği anlar uyku ve #dinlenme zamanlarıdır.

- Uyku düzeninizi iyi ayarlayarak, kaslarınıza dinlenerek gelişmek için yeterli #zamanı ayırın.

- Antrenmanlarınızdan sonra çok #yorgun olmanıza rağmen uyuyamıyor ya da dinlendiğinizi hissedemiyorsanız, aşırı #antrenman yapıyor olabilirsiniz. Vücudunuza gereğinden fazla yüklenmemek için, uzman bir "spor eğitmeni" nden bilgi alın.

- Antrenmanlara yeni başlıyorsanız, haftada 4 gün ve günde 1 saatten fazla "yoğun antrenman" yapmanız önerilmez.

- Antrenman öncesi ve sonrasında beslenmenize dikkat etmelisiniz. Özellikle gün içinde belirli aralıklarla #protein tüketmek, kas gelişiminiz için oldukça önemlidir.

En doğru spor ve beslenme programı için, uzman beslenme danışmanları ve spor eğitmenleri kontrolünde çalışmanız gerektiğini unutmayın!

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card