Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Kas Geliştiren Mineraller

Kas Geliştiren Mineraller

#Kas gelişimi esnasında #beslenme programınız önemlidir. Çoğu zaman protein odaklı besin takviyeleri gündeme gelse de, aldığınız mineraller de etkilidir.

İşte bazı mineraller ve spor programınızla birlikte vücudunuza etkileri;

- Çinko, özellikle kas gelişimini direkt etkileyen #protein sentezinde hayati öneme sahiptir. Bununla birlikte sporcularda testosteron seviyesini de arttırdığı gözlemlenmiştir. Yatmadan önce tüketilmesi önerilmektedir.

- #Magnezyum, uyku kalitesini arttırmasının yanı sıra, metabolizma hızı ve kemik sağlığında da etkilidir. Kas kitlesinin arttırılmasında rolü olan magnezyuma günlük besin takviyenizin içinde yer verebilirsiniz.

- B6 vitamini, depolanmış karbonhidratın #antrenman sırasında kaslara iletilmesinde önemli etkiye sahiptir. Daha kolay ve etkili antrenmanlar geçirmek için gereklidir.

En doğru besin takviyeniz ve antrenman düzeninizin, uzman spor eğitmenleri kontrolünde olması gerektiğini unutmayın!

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card