Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Personal Trainer'la Çalışmak Neden Önemli?

Personal Trainer'la Çalışmak Neden Önemli?

Personal Trainer ile çalışmak yalnızca sizi yönlendirmesiyle değil, aynı zamanda sizi yapabilecekleriniz konusunda motive etmesi, zorlaması açısından da önemli.  Bunların yanı sıra çok fazla spor hareketi ve farklı ihtiyaçlara yönelik paketler var.

Bir Personal Trainer  vücudunuza, çalışmak istediğiniz bölgelere uygun olarak bir program hazırlar. Bunun takibini yapmak konusunda yalnız olmamalısınız. Üye gelişim takip sistemimizden kendi spor gelişiminizi takip ederken, Personal Trainer’ınız da spor gelişiminizi takip eder. Spora gelme sıklığınız, yaptığınız hareketler ve gelişiminize uygun olarak programız üzerinde değişiklikler yaparlar. Size uygun olan programı uygulamak ve takibini yapmak bir Personal Trainer’ın görevidir.

Spora başladıktan sonra, Personal Trainer size yol gösterir ve kendinizi ne kadar zorlayabileceğiniz konusunda motive eder. Ağırlık kaldırdığınız programlarda ya da farklı cihaz kullanımlarında en doğru teknikleri Personal Trainer ile uygulayabilirsiniz. Ağırlıkları tutuşunuz, bir squat hareketi yaparken duruşunuz ya da spor sürecinizdeki tüm önemli teknikleri öğrenebilir, daha hızlı gelişim gösterebilirsiniz. Aynı zamanda olası sakatlanmalarında bu şekilde önüne geçebilirsiniz.

Spora yeni başlıyorsanız ya da bu konuda çok fazla tecrübeniz yoksa Plus Premium gibi her şeyin dahil olduğu bir paketi seçerek, en iyi eğitmenlerin ve uzman diyetisyenlerin eşliğinde sporda uzmanlaşabilir, sizin için doğru beslenme alışkanlıklarıyla edinebilirsiniz. 

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card