Plus Fintess Club Canlı Destek Plus Fintess Club Canlı Mobil
0 (212) 211 59 28

Sabah Sporu Ne Kadar Etkili?

Sabah Sporu Ne Kadar Etkili?

#Spor için ideal #zamanı belirlemek için, günlük #programınız ve temponuzu dikkate alın. Ancak sporu #sabah yapmanın, günün diğer saatlerine göre birçok avantajı var...


- Sabah sporuyla, #metabolizmanızı günün erken saatlerinde hızlı bir şekilde çalıştırmaya başlarsınız. Böylece gün içindeki metabolizma hızınız nispeten yüksek olur ve kalori yakım hızınız artış gösterir.

- Erkenden artan metabolizma hızınız, gün içindeki enerjinizi de arttırır, özellikle öğleden sonra yorgunlukları azalır, gün boyu daha zinde hissedersiniz.

- Sabahları #enerji harcamaya alışan vücudunuz, bir süre sonra #biyolojik ritmini oturtarak daha zinde ve kolay uyanmanıza yardımcı olur.

- Sabah #sporu öncesinde mutlaka bir şeyler yemek gerekir. Gece, uzun saatler boyunca besinsiz ve hareketsiz kalan vücudunuza birden yüklenmek, açsanız ani tansiyon düşüklüğü ve benzer sağlık problemlerini beraberinde getirebilir.

- #Sabah #sporuyla salgılanan #mutluluk #hormonu, gün içindeki olumlu enerjiniz ve motivasyonunuza katkı sağlar.

- Size en uygun spor programını beraber belirlemek için, uzman bir spor eğitmeninden destek almanız gerektiğini unutmayın.

 

[fitness fiyatları] [fitness salonlari] [istanbul fitness salonları] [fitness salonu fiyatları] [beşiktaş fitness salonları] [şişli fitness salonları] [mecidiyeköy fitness] [şişli fitness] [fitness spor salonu] [fitness salonları] [mecidiyeköy fitness salonu] [fitness yemek program] [fitness istanbul] [fitness ücretleri] [fitness park] [istanbul fitness fiyatları] [fitness nişantaşı] [trump fitness]

BİLGİ TALEP FORMU
Plus Fitness Club Credit Card